Näin saavut Tampere-taloon ja rekisteröidyt tapahtumaan

Ajankohtaista

>> På svenska här

Tervetuloa Pohjoismaiden suurimpaan kongressi- ja kulttuurikeskukseen. Tapahtumaan saapuu yli 2500 osallistujaa, luethan ohjeet sujuvaan saapumiseen.

 

Saapuminen Tampere-talolle

Suosittelemme saapumaan Tampere-talolle kävellen. Tampere-talo sijaitsee noin 500 metrin päässä sekä rautatie- että linja-autoasemalta ja suurin osa Tampereen hotelleista on 5 - 15 minuutin kävelymatkan päässä Tampere-talosta.

Tampere-talolle on helppo saapua myös Tampereen joukkoliikenteen busseilla, joiden linjat 6, 9, 15 ja 40 kulkevat Tampere-talon ohi.

 

Narikka ja matkatavarat

Narikka palvelee tapahtuman ajan Tampere-talon sisääntulokerroksessa. Narikassa voi säilyttää ulkovaatteita maksutta. Koska tilaa on rajallisesti ja valtaosa hotelleista sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä, toivomme että viet matkatavarasi ensisijaisesti oman hotellisi matkatavarasäilytykseen.

 

Ilmoittautuminen / rekisteröityminen

Tapahtumaan on tullut ilmoittautua etukäteen. Jokainen ilmoittautunut saa oman kirjekuorensa ilmoittautumistiskiltä sisääntulokerroksessa, pääsisäänkäynniltä katsottuna käytävän vasemmalla puolella. Ilmoittautumistiskit avautuvat ma klo 10 ja ovat sukunimen mukaisesssa järjestyksessä A-H, I-K, L-M, N-R, S-Ö.

Tiskillä saat omalla nimelläsi kirjekuoren, joka sisältää:

- Osallistujatunnisteen, jota on pidettävä näkyvillä koko tapahtuman ajan. Tampere-talo ei ole avoinna yleisölle, vaan tapahtuma-alueella saa liikkua vain tunnisteella,
- Lounasliput kaikille osallistumispäiville: maanantaille sininen, tiistaille punainen ja keskiviikolle keltainen. Säilytäthän tunnistetta ja lippuja samassa kaulanauhassa, niin ne eivät katoa.

Lisäksi saat materiaalikassin, joka sisältää yhteistyökumppaneiden materiaalien lisäksi myös tapahtuman käsiohjelman ja kaulanauhan.

Jos olet ennakkoilmoittautunut viimeisen viikon sisällä, saat tyhjän osallistujatunnisteen, johon kirjoitat tussilla oman nimesi ja tahosi itse. Mikäli sinulle ei löydy ollenkaan kirjekuorta, sinut ohjataan ilmoittautumisesta vastaavien henkilöiden luokse, jotka selvittävät asian. Myös henkilövaihdokset tehdään näiden henkilöiden kautta.

Osallistujatunnistetta on pidettävä näkyvillä koko tapahtuman ajan.

Siirrythän ruokailemaan heti ilmoittautumisen jälkeen toiseen ja kolmanteen kerrokseen tai yhteistyöravintoloihin Tampere-talon läheisyydessä. Avajaiset alkavat Isossa salissa ma klo 12.00.

 

StreetParty-LIPUT

Pakkahuoneella maanantai- ja tiistai-iltoina klo 19.00–01.30 järjestettäviin StreetPartyihin yksittäiset, jo maksetut liput löytyvät lippukuorestasi.

Ryhmävaratut tai lunastettavat liput noudetaan ilmoittautumistiskin yhteydessä olevalta pisteeltä maanantai-iltapäivästä alkaen. Liput luovutetaan ainoastaan varaamisen yhteydessä nimetylle henkilölle, henkilöllisyystodistusta vastaan. Ryhmävaratut liput voi hyvin noutaa erikseen avajaisten jälkeen iltapäivällä tai tiistain liput tiistain aikana, näin vältymme liialliselta ruuhkalta ilmoittautumisessa. Lunastettavissa lipuissa käy vain käteinen (ei kortit).

StreetPartyn liput ovat nimettömiä ja tapahtumaan pääsee sisään esittämällä lipun Pakkahuoneen ovella. Lippu on voimassa ainoastaan siihen merkittynä päivänä. Lipulla pääsee sisään Pakkahuoneella vain kerran. Lipun repäistävän tarkistusosan on oltava paikoillaan.

  

RUOKAILUT

Osallistujat saavat ilmoittautumisen yhteydessä lounasliput jokaiselle tapahtumapäivälle. Lipuilla voi ruokailla sekä Tampere-talon toisessa ja kolmannessa kerroksessa että tapahtumapaikkojen lähellä sijaitsevissa yhteistyöravintoloissa. Osallistumismaksuun sisältyvä lounas maksetaan päiväkohtaisella lounaslipulla. Kadonneita tai käyttämättä jääneitä lounaslippuja ei hyvitetä. Lounaslippu on voimassa ainoastaan siihen merkittynä päivänä.

NUORI2017 on tulevaisuuteen katsova tapahtuma, joka haluaa jättää pienen hiilijalanjäljen ja tukea näin kestävää kehitystä. Siksi kaikki Tampere-talolla tarjoilemamme ruoka on vegaanista. Lounasruoka on maidotonta vegaaniruokaa.

Tampere-talon lounasajat ovat ma klo 10.00–14.00, ti klo 11.00–15.00 ja ke 11.00–14.30. Ruokailla voi sekä toisessa että kolmannessa kerroksessa. Huom! Lounasliput eivät käy ykköskerroksen ravintola Tuhtossa.

Huomaathan, ettei tapahtuman ohjelmakarttaan ole varattu erillistä aikaa ruokailulle. Muista siis varata aikaa myös lounasta varten seminaariohjelman lomassa. Ruuhkaisimpia aikoja kannattaa välttää, Tampere-talossa mahtuu ruokailemaan vain 800 henkilöä kerrallaan. Yhteistyöravintolat yliopiston tiloissa palvelevat lounasasiakkaita myös Tampere-talon lounaiden päätyttyä. 

Ravintola Tuhto palvelee normaalien aukioloaikojensa puitteissa ja tapahtuman osallistujat voivat ostaa sieltä syötävää tai virvokkeita tapahtuman aikana. Ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Tampere-talon lisäksi lounasliput käyvät myös seuraavissa yhteistyöravintoloissa:

Amica ravintola Minerva (yliopiston Pinni B-rakennuksen 2. kerros, Kanslerinrinne 1, 400 m Tampere-talolta),
lounasaika klo 11.00–17.00. http://www.amica.fi/ravintolat/ravintolat-kaupungeittain/tampere/minerva/

Sodexo Tampereen yliopisto (Linna-rakennuksen 2. kerros, Kalevantie 5, 200 m Tampere-talolta),
lounasaika klo 10.30–16.30. http://www.sodexo.fi/linna

Juvenes yliopiston ravintola (yliopiston päärakennuksen 2. kerros, Kalevantie 4, 200 m Tampere-talolta),
lounasaika klo 10.30–17.00. http://www.juvenes.fi/fi-fi/ravintolatjakahvilat/opiskelijaravintolat/tayp%C3%A4%C3%A4kampus.aspx

Juvenes Restaurant Frenckell & Piha (Frenckellin vanha tehdaskiinteistö, Frenckellinaukio 2 H, 400 m Monitoimitalo 13:sta),
lounasaika klo 10.30–14.30. http://www.juvenes.fi/fi-fi/ravintolatjakahvilat/henkil%C3%B6st%C3%B6ravintolat/frenckell.aspx

Lounaslistat ovat nähtävillä kunkin ravintolan nettisivulla sekä tapahtumainfossa.

 

Esteettömyys

Tampere-talon kaikkiin seminaaritiloihin on esteetön pääsy. Induktiosilmukka löytyy Isosta ja Pienestä salista. Esteetön kulku Sopraanoon on Sorsapuistosalin hissillä, joka on merkitty karttaan. Sorsapuiston puoleiselle ulkoalueelle helpoin esteetön reitti kulkee Ravintola Tuhton kautta. Myös Monitoimitalo13, Linna ja Partio ovat esteettömiä (Partion esteetön kulku on opastettu sisäpihalta).

 

Tapahtumasovellus

Lataa puhelimeesi maksuton tapahtumasovellus, joka sisältää ohjelman ja käytännön ohjeet tapahtumaan. Sovelluksen löydät kaikista sovelluskaupoista nimellä NUORI2017.
Tapahtumasovelluksen kautta voit myös jättää palautetta yksittäisistä ohjelmista.

 

 

Takaisin