StreetPartyt Pakkahuoneella

Ajankohtaista

Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella järjestetään StreetPartyt NUORI2017-tapahtuman osallistujille molempina tapahtumailtoina.

StreetPartyihin kokoonnutaan sekä maanantaina että tiistaina rennomman fiiliksen, hyvän ruoan, musiikin, kulttuurin ja parhaan seuran merkeissä. StreetParty-iltojen ohjelmat ovat tarjoiluiltaan, sisällöltään ja rakenteeltaan samankaltaiset, jotta jokainen voi valita omaan aikatauluunsa sen paremmin sopivan illan. Osallistumismaksun hintaan kuuluu ohjelman lisäksi StreetFood kitchen, jonka tarjoiluilla jaksaa bilettää pidempäänkin.

 

Valitse oma bileiltasi

27.3. maanantain StreetPartyn pääesiintyjänä nähdään Ismo Alanko (soolo)

28.3. tiistain StreetPartyn pääesiintyjänä nähdään Pauli Hanhiniemen Retkue

Molempina iltoina mukana menossa ovat myös Maracat Caravan -sirkusryhmä sekä Dj Mr. Willy.
Klubin puolella tarjotaan lisäksi ainutlaatuinen mahdollisuus hypätä itse solistiksi ja viihdyttää kollegoita livekaraokessa ihan oikean bändin säestyksellä. 

 

Illan kulku

Molemmat illat vastaavat tarjoiluiltaan ja rakenteeltaan toisiaan. Voit siis valita sopivamman StreetPartyn mieleisesi pääesiintyjän ja oman aikataulusi perusteella.

Illan kulku on yksinkertainen. Ensin syödään kunnolla, sitten koetaan kulttuurielämyksiä ja lopuksi biletetään kertyneet kalorit pois.
Kovakuntoisemmillahan bileet voivat kestää aina pikkutunneille saakka, mutta aikataulu on järjestetty siten, että illan artistit ehtii varmasti nähdä ennen nukkumaanmenoaikaa myös aamuvirkumpi juhlija.

StreetFood kitchen on auki klo 19:00 - 20:30 ja tarjolla on ruokaisan salaattibaarin lisäksi muun muassa tortilloja ja tacoja erilaisin täyttein. Tarjoiluissa on huomiotu myös erilaiset ruokavaliot ja ruoka-aineallergiat.  

Ilmoittautuminen StreetPartyihin onnistuu tapahtumailmoittautumisen yhteydessä, osallistumismaksu on 25 € / henkilö.
StreetParty-liput ovat nimettömiä pääsylippuja, jotka ovat voimassa ainoastaan niihin merkittynä iltana. Ennakkoon varatut liput lunastetaan Tampere-talon sisääntulokerroksen ilmoittautumistiskiltä tapahtumapäivänä.

 

StreetPartyn esiintyjät

ismo_netti.jpg
Ismo Alanko tunnetaan soolouransa lisäksi myös Hassisen Koneen, Sielun Veljien ja Ismo Alanko Säätiön keulahahmona.
Maanantain StreetPartyssa Alanko esiintyy soolona itseään säestäen.

 

paulinetti.jpg
Kolmas Nainen -yhtyeen solistina tunnetuksi tullut Pauli Hanhiniemi on kiertänyt Suomea myös Perunateatterin ja Hehkumon kanssa. 
Hanhiniemi tuo tiistain StreetPartyyn uusimman kokoonpanonsa Retkueen.

320Mr_Willy.jpg

Ville Mäkinen alias Mr. Willy on DJ:nä soittanut levyjä ympäri maailmaa. Lisäksi Mäkinen tunnetaan aiemmin Bomfunk MC's-yhtyeen sekä nykyisin Apulannan basistina.

Maracat Caravan määrittelee olevansa "kehitystoimisto tulennielijöille ja käärmenaisille".
StreetPartyissa tältä porukalta on lupa odottaa mitä tahansa sellaista, jota ei kannata kokeilla kotona.

 

Takaisin