Ajankohtaista

Tutustu NUORI2017-blogikirjoituksiin

Joukko bloggaajia kirjoittaa tähän blogiin ajankohtaisista teemoista ja tilanteista NUORI2017-tapahtuman aikana, ennen sitä ja ehkä hieman sen jälkeenkin. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!

Lue lisää

Uusi nuorisolaki tutuksi

NUORI2017-tapahtumassa on tarjolla neuvontaa ja tietoa uudesta nuorisolaista ja sen vaikutuksista. Uudistunutta lakia käsitellään sekä seminaariohjelmassa että lakineuvontapisteellä Sorsapuistosalissa.

Lue lisää

Yhdenvertaisuus NUORI2017-tapahtumassa

Suurtapahtumassa voidaan edistää yhdenvertaisuutta kiinnittämällä huomiota esteettömyyteen, syrjimättömyyteen ja turvalliseen ilmapiiriin. Työ yhdenvertaisuuden eteen parantaa kaikkien osallistujien kokemusta.

Lue lisää

Virsiä tässä tilanteessa? No ehkä yksi

Virsikirja on täynnä suosittuja yhteislauluja jokaiseen makuun. Vanhojen virsien seuraksi on suomalaisten äänihuulille hiljattain noussut virsikirjan uusin lisävihko. Tuore kokoelma tarjoaa kattavasti eri tyylejä ja tunnelmia. Millainen suutuntuma uutuusvirsistä jää? Makustelimme virsiä pappi-toimittaja Marjo Kiljusen kanssa.

Lue lisää

Miten puhe muuttuu toiminnaksi?

Monissa seminaareissa kuullaan ja puhutaan paljon. Uutta tietoa on pää täynnä, mutta sen tuominen omaan työhön voi tuntua työläältä. Katso muutama nopea konkreettinen videovinkki kuulijoiden innostamisesta.

Lue lisää

Kaikki muumit laaksossa?

Tapahtuman aikana Tampere-talon aulatiloissa on mahdollisuus perehtyä Muumimuseon lukukirjastoon. Tarjolla on muumikirjoja yli 20 eri kielellä sekä Tove Janssonista kertovia teoksia.

Lue lisää

Maistiaisia NUORI2017-tapahtumasta

Nuorisoalan kaikkien aikojen suurin ammattilaistapahtuma täyttää Tampereen 27.–29.3.2017. NUORI2017 on monella tapaa niin iso ja monipuolinen tapahtuma, että esitteiden ja käsiohjelman sijaan halusimme tehdä kokonaisen lehden kertomaan siitä ja sen aiheista.

Lue lisää

Uhkia ja unelmia -miniseminaari

Allianssin ja Suomen Mielenterveysseuran yhteinen nuorisotyön kriisivalmiuden kehittämishanke järjestää oheisohjelmana ti 28.3. monialaisen miniseminaarin Tampereen yliopistolla klo 8.30–11.30.

Lue lisää

”Hyvä ruoka, monipuolinen ohjelma ja messuosastot”

NUORI2017-tapahtumaan liittyviä toiveita kartoitettiin kyselyllä, joka lähetettiin aiempiin tapahtumiin osallistuneille. Onnistuneeseen tapahtumaan kuuluvat muun muassa hyvä ruoka, ajankohtainen ja monipuolinen ohjelma sekä messuosastot. Tätä kaikkea on luvassa myös NUORI2017-tapahtumaan!

Lue lisää

StreetPartyt Pakkahuoneella

Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella järjestetään StreetPartyt NUORI2017-tapahtuman osallistujille molempina tapahtumailtoina. Esiintyjinä Ismo Alanko ja Pauli Hanhiniemi!

Lue lisää

Mitä on NUORI2017?

Tapahtuman osallistujat ovat kuntien, seurakuntien ja järjestöjen nuorisotyöntekijöitä, työpaja-ammattilaisia, varhaiskasvatuksen ja perhetyöntekijöitä, nuorisotoimenjohtajia, virkamiehiä, nuorisotutkijoita ja opiskelijoita.

Lue lisää

Kumppaneiden kanssa yhdessä

Tapahtuman pääyhteistyökumppaneina toimivat Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty, Humanistinen ammattikorkeakoulu, Opetushallitus ja Luckan.

Lue lisää

Sinua odotetaan jo kovasti! Tervetuloa!

Me tapahtuman tekijät toivomme vilpittömästi, että NUORI2017 vahvistaa tietojasi ja taitojasi, antaa oivalluksia ja ideoita sekä ammatillista kehittymistä ja työssäjaksamista. Tervetuloa Tampereelle!

Lue lisää

UNG2017 är en mötesplats

Ungdoms- och pedagogiebranschens största professionella evenemang UNG2017 bjuder på möten, nätverkande och samhällelig diskussion.

Lue lisää

81 päivää h-hetkeen

Tapahtuma lähenee kovaa vauhtia ja tapahtuman alkuun on enää 81 päivää! avajaisia vietetään Tampere-talon suuressa salissa tiistaina 27.3.

Lue lisää