OHJEITA JA USEASTI KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ (UKK)

på svenska
Saapuminen Tampere-talolle

Suosittelemme saapumaan Tampere-talolle kävellen. Tampere-talo sijaitsee noin 500 metrin päässä sekä rautatie- että linja-autoasemalta ja suurin osa Tampereen hotelleista on 5 - 15 minuutin kävelymatkan päässä Tampere-talosta.

Tampere-talolle on helppo saapua myös Tampereen joukkoliikenteen busseilla, joiden linjat 6, 9, 15 ja 40 kulkevat Tampere-talon ohi.

 

Info ja ilmoittautuminen

Infopiste ja ilmoittautuminen sijaitsevat Tampere-talon sisääntulokerroksessa, pääsisäänkäynniltä katsottuna käytävän vasemmalla puolella. Info palvelee osallistujia tapahtuman aukioloaikoina. Tapahtuman ilmoittautuminen alkaa ma klo 10.

Ilmoittautumisen yhteydessä saat:

- Osallistujatunnisteen, jota on pidettävä näkyvillä koko tapahtuman ajan. Tampere-talo ei ole avoinna yleisölle, vaan tapahtuma-alueella saa liikkua vain tunnisteella,
- Lounasliput kaikille osallistumispäiville: maanantaille sininen, tiistaille punainen ja keskiviikolle keltainen. Säilytäthän tunnistetta ja lippuja samassa kaulanauhassa, niin ne eivät katoa,
- Materiaalikassin, joka sisältää yhteistyökumppaneiden materiaalien lisäksi myös tapahtuman käsiohjelman.

 

StreetParty-LIPUT

Pakkahuoneella maanantai- ja tiistai-iltoina klo 19.00–01.30 järjestettäviin StreetPartyihin yksittäiset, jo maksetut liput löytyvät lippukuorestasi. Ryhmävaratut tai lunastettavat (=käteisellä maksettavat) liput noudetaan ilmoittautumistiskin yhteydessä olevalta pisteeltä maanantai-iltapäivästä alkaen. Liput luovutetaan ainoastaan varaamisen yhteydessä nimetylle henkilölle, henkilöllisyystodistusta vastaan. Ryhmävaratut liput voi hyvin noutaa erikseen avajaisten jälkeen iltapäivällä tai tiistain liput tiistain aikana, näin vältymme liialliselta ruuhkalta ilmoittautumisessa. Lunastettavissa lipuissa käy vain käteinen (ei kortit).

StreetPartyn liput ovat nimettömiä ja tapahtumaan pääsee sisään esittämällä lipun Pakkahuoneen ovella. Lippu on voimassa ainoastaan siihen merkittynä päivänä. Lipulla pääsee sisään Pakkahuoneella vain kerran. Lipun repäistävä tarkistusosa on oltava paikoillaan.

 

Narikka ja matkatavarat

Narikka palvelee tapahtuman ajan Tampere-talon sisääntulokerroksessa. Narikassa voi säilyttää ulkovaatteita ja pieniä laukkuja maksutta. Narikka on avoinna tapahtuman aukioloaikoina, ja sen yhteydessä on rajattu alue matkatavaroille. Koska tilaa on rajallisesti ja valtaosa hotelleista sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä, toivomme että osallistujat vievät matkatavaransa ensisijaisesti oman majoituspaikan matkatavarasäilytykseen.

 

Ohjelmapaikat

Sonaatteihin pääsee portaita tai hissiä käyttäen ilmoittautumisaulasta, narikkaa vastapäätä.

Pääovet, narikka, ilmoittautuminen ja Sorsapuistosali sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa.

Iso sali, Pieni sali, Duetto 1, Duetto 2, Sopraano, Aaria, Riffi ja Opus 4 sijaitsevat toisessa kerroksessa.

Maestro ja Ison salin parvi löytyvät kolmannesta kerroksesta.

Partion tilat löytyvät tien toiselta puolelta osoitteesta Yliopistonkatu 60 A, 5. krs. Esteetön kulku Partion tiloihin on merkitty sisäpihalta. Yliopiston Linna-rakennus sijaitsee myös kadun toisella puolella, mutta hieman kauempana, osoitteessa Pinninkatu 78. Monitoimitalo 13 sijaitsee osoitteessa Satakunnankatu 13 (sisäänkäynti Pellavatehtaankadun puolelta).

 

Ohjelmien kulku

Kannattaa olla erityisen tarkkaavainen ohjelmien aloitusaikojen kanssa - ohjelmat eivät aina ala samaan aikaan. Varsinkin pienempiin tiloihin kulkua pyydetään välttämään silloin, kun ohjelmat ovat jo alkaneet.

 

Tampere-talon aukioloajat

Ma 27.3. klo 10.00–17.30
Ti 28.3. klo 8.30–17.30, 19.30–21.30
Ke 29.3. klo 8.30–14.30


MONITOIMITALO 13:N AUKIOLOAJAT

Ma 27.3. klo 14.00–17.00
Ti 28.3. klo 9.00–17.00
Ke 29.3. klo 9.00–12.00

 

KULJETUKSET

Tampere-talon ja Monitoimitalo 13:n välillä 20 minuutin välein Tampere-talon edestä:

Ma klo 13.50 – 16.10 (viimeinen Monitoimitalolta takaisin 16.30)
Ti klo 9.00 – 16.00 (viimeinen Monitoimitalolta takaisin 16.30)
Ke klo 9.00 – 11.50 (viimeinen Monitoimitalolta takaisin 12.00)

 

Esteettömyys

Tampere-talon kaikkiin seminaaritiloihin on esteetön pääsy. Induktiosilmukka löytyy Isosta ja Pienestä salista. Esteetön kulku Sopraanoon on Sorsapuistosalin hissillä, joka on merkitty erikseen karttaan. Sorsapuiston puoleiselle ulkoalueelle helpoin esteetön reitti on Ravintola Tuhton kautta. Myös Monitoimitalo13, Linna ja Partio ovat esteettömiä (Partion esteetön kulku on opastettu sisäpihalta).

 

HÄIRINTÄYHDYSHENKILÖT

Häirintäyhdyshenkilöt auttavat häirintään ja epäasialliseen kohteluun liittyvissä kysymyksissä NUORI2017-tapahtumassa. Henkilöihin saat yhteyden puhelimitse p. 044 416 5239, ja he päivystävät Tampere-talon infopisteellä koko tapahtuman ajan. Häirintäyhdyshenkilöiden kuvat löytyvät tämän linkin takaa. Häirintäyhdyshenkilöinä toimivat: Susan Heikkinen, Matti Pihlajamaa, Essi Helin, Matias Uusisilta, Tiina Haapalainen ja Ville Savilampi.

 

Hiljainen huone

Hiljainen huone sijaitsee Tampere-talon toisessa kerroksessa, pääsisäänkäynniltä katsottuna käytävän oikealla puolella. Hiljainen huone on kaikkien osallistujien vapaassa käytössä rauhoittumiseen ja hiljentymiseen.

 

Löytötavarat

Tapahtuman aikana löytötavarat toimitetaan NUORI2017-tapahtuman infopisteelle, josta niitä voi käydä tiedustelemassa tapahtuman aukioloaikoina. Tapahtuman päätyttyä löytötavarat toimitetaan Tampereen nuorisopalveluille säilytettäväksi. Tapahtuman päätyttyä tavaroita voi tiedustella numerosta 040 806 3239.

 

Ensiapu

Ensiapuvälineet sijaitsevat Tampere-talon sisääntulokerroksessa, pääsisäänkäynniltä katsottuna Sorsapuistosaliin johtavan käytävän oikealla puolella. Ensiapuvälineiden sijainti on merkitty ensiapumerkillä.

 

RUOKAILUT

Osallistujat saavat ilmoittautumisen yhteydessä lounasliput jokaiselle tapahtumapäivälle. Lipuilla voi ruokailla sekä Tampere-talossa että tapahtumapaikkojen lähellä sijaitsevissa yhteistyöravintoloissa. Osallistumismaksuun sisältyvä lounas maksetaan päiväkohtaisella lounaslipulla. Kadonneita tai käyttämättä jääneitä lounaslippuja ei hyvitetä. Lounaslippu on voimassa ainoastaan siihen merkittynä päivänä.

NUORI2017 on tulevaisuuteen katsova tapahtuma, joka haluaa jättää pienen hiilijalanjäljen ja tukea näin kestävää kehitystä. Siksi kaikki Tampere-talolla tarjoilemamme ruoka on vegaanista. Lounasruoka on maidotonta vegaaniruokaa.

Tampere-talon lounasajat ovat ma klo 10.00–14.00, ti klo 11.00–15.00 ja ke 11.00–14.30. Ruokailla voi sekä toisessa että kolmannessa kerroksessa. Ruuhkaisimpia aikoja kannattaa välttää, Tampere-talossa mahtuu ruokailemaan vain 800 henkilöä kerrallaan.

Huom! Lounasliput eivät käy ykköskerroksen ravintola Tuhtossa.

Tampere-talon buffet-lounaat:

Maanantai

Salaatti marinoiduista pavuista ja pastasta
Vihreää salaattia
Tummia luomusämpylöitä
Kookos-soijacurry

Tiistai

Peruna-purjosalaattia
Vihreää salaattia
Vehnäsämpylöitä
Chili sin carne
Riisiä

Keskiviikko

Linssi-jyväsalaattia
Vihreää salaattia
Rouheisia luomusämpylöitä
Nyhtöherne-kasvisragout
Mausteisia perunoita

 

Tampere-talon lisäksi lounasliput käyvät myös seuraavissa yhteistyöravintoloissa:

Amica ravintola Minerva (yliopiston Pinni B-rakennuksen 2. kerros, Kanslerinrinne 1, 400 m Tampere-talolta), lounasaika klo 11.00–17.00. http://www.amica.fi/ravintolat/ravintolat-kaupungeittain/tampere/minerva/

Sodexo Tampereen yliopisto (Linna-rakennuksen 2. kerros, Kalevantie 5, 200 m Tampere-talolta), lounasaika klo 10.30–16.30. http://www.sodexo.fi/linna

Juvenes yliopiston ravintola (yliopiston päärakennuksen 2. kerros, Kalevantie 4, 200 m Tampere-talolta), lounasaika klo 10.30–17.00. http://www.juvenes.fi/fi-fi/ravintolatjakahvilat/opiskelijaravintolat/tayp%C3%A4%C3%A4kampus.aspx

Juvenes Restaurant Frenckell & Piha (Frenckellin vanha tehdaskiinteistö, Frenckellinaukio 2 H, 400 m Monitoimitalo 13:sta), lounasaika klo 10.30–14.30. http://www.juvenes.fi/fi-fi/ravintolatjakahvilat/henkil%C3%B6st%C3%B6ravintolat/frenckell.aspx

Lounaslistat löytyvät kunkin ravintolan nettisivulla sekä tapahtumainfossa.

 

Kahvia ja teetä

Kahvia ja teetä on saatavilla tapahtuman osallistujille maksutta Sorsapuistosalista löytyviltä non-stop-pisteiltä tapahtuman aukioloaikoina. Monitoimitalo 13:ssa kahvia ja teetä saa maksutta Cafe13:sta talon pohjakerroksesta.

 

 


 

Onko tapahtumalle yhden päivän hintaa?

Tapahtumalle on yksi hinta. Voit osallistua ohjelmaan halutessasi kaikkina päivinä.

Onko tapahtumalle opiskelijahinta?

Tapahtumalle on opiskelijahinta, jos oppilaitos ilmoittaa koko ryhmän kerralla. Yksittäinen opiskelija ei saa opiskelija-alennusta.

Kuuluvatko ruoka ja kahvi osallistujahintaan?

Osallistumismaksuun kuuluu lounas jokaisena tapahtumapäivinä. Kahvia ja teetä on tarjolla koko ajan Sorsapuistosalissa.

Voinko osallistua pelkästään messuille Sorsapuistosaliin?

Messut eivät ole avoimia muille kuin tapahtumaan osallistujille. Jokaisella osallistujalla on kaulassaan osallistujatunniste, jota ilman ei Tampere-talossa saa liikkua.

Miksi tapahtumassa ei ole nuoria?

NUORI2017-tapahtuma on nimestään huolimatta tarkoitettu aikuisille. Kysymyksessä on ammattilaisten keskinäinen kohtaaminen.

Onko erityisruokavaliot huomioitu?

Yleisimmät ruoka-aineallergiat on huomioitu lounaissa.

Minulla on henkilökohtainen avustaja. Pitääkö hänenkin ilmoittautua?

Pitää, mutta avustaja voi osallistua kanssasi maksutta tapahtumaan. Itsesi ja avustajasi voit ilmoittaa tapahtumaan sähköpostitse: info@nuori2017.fi